Tarieven

Al meer dan 30 jaar de specialist in bewegen van Langedijk

Fysio-Langedijk heeft dit jaar contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars.

Zorgverzekering en fysiotherapie

Voor het jaar 2024 hebben wij wederom de meeste zorgverzekeraars kunnen contracteren.

Het verdient aanbeveling om bij het maken van de eerste afspraak te verifiëren of wij inderdaad een overeenkomst hebben afgesloten met uw zorgverzekeraar. Tevens is het in uw belang om zelf te controleren of u een aanvullende verzekering heeft en  oor welk bedrag de noodzakelijke fysiotherapie wordt vergoed. Ook andere financiële en administratieve vragen kunt u direct stellen aan uw desbetreffende therapeut.

 

Tarieven Fysiotherapie 2024

Indien wij wel een overeenkomst hebben met uw zorgverzekeraar, conformeren wij ons aan het door hen te vergoeden tarief. De tarieven die in rekening worden gebracht zijn per verzekeraar verschillend. Indien onze praktijk geen contract heeft met uw verzekeraar gelden de volgende tarieven:

Tarieven onder voorbehoud van type-fouten

*Tarieven onder voorbehoud van druk en zetfouten

* Gebruik van Materialen:

Tape en trainingsmiddelen kunnen wij niet declareren bij de zorgverzekering. De 1e keer dat u kinesiotape krijgt wordt dit bekostigd door de praktijk, de volgende keren kunnen enkele euro’s contant betaald worden voor het tapen.

U kunt ook een eigen rol van 9,95 aanschaffen indien er vaker tape noodzakelijk is. Voor het oefenen thuis kan er een dynaband gewenst zijn, tegen een geringe vergoeding van 3,00 kunt u er een in de praktijk aanschaffen.

Voor gecontracteerde fysiotherapeutische zorg gelden andere tarieven. De prijzen  hierbij zijn per zorgverzekeraar verschillend. De prijzen zijn onder voorbehoud van  wijzigingen en typefouten.

Fysio-Langedijk is met 3 locaties en 30 jaar ervaring oprecht dé fysiotherapie praktijk van Langedijk. Wist je dat je zonder verwijzing van een arts naar de fysiotherapeut kunt? Ook als je bent behandeld bij een gespecialiseerde kliniek met eigen fysiotherapie, kun je kiezen voor een vertrouwde fysiotherapeut in je eigen dorp.

Contactgegevens

De praktijk is dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 8:30 en 13:00:

Tel: 0226 - 31 77 19 (Voorburggracht 263)
Tel. 0226 - 70 13 49 (Pompesloot 102)
Tel. 06 - 23 91 21 17 (Krab 5)

Of per mail: contact@fysio-langedijk.nl

Aangesloten bij